Jag är så medveten...

Jag har ingen arning om hur jag ska göra.. Förstår att de är jobbigt när jag gör som jag gör.. de gör jag verkligen. Jag vet inte hur ja ska förklara så du förstår heller.. tänkte inte skylla i från mig och jag vet hur jobbigt de kan bli. Ibland gör jag dumma saker , men att höra er säga att ni inte kan lita på mig ja de gör jävligt ont men jag förstår till fulloo.. Men alla människor är inte perfekta.
Det är bara sån här jag är. Jag har alltid varit de och alla som inte accepterat de har fått göra som dem vill.. FÖr dej vill jag ändra mig för dej vill jag försöka bättra mig. jag vill att du ska förstå att jag gör inget av de jag gjort för att få dej att bli svartsjuk. JAg gör de på Skämt, vilket jag nu fattat att du inte tycker att de är ett dugg roligt. Jag kan väl säga också att jag gör de för jag tycker de är roligt.. eller ah tyckte. JAg lovar över hela mitt hjärta att jag ska försöka skärpa mig.. Om vi nu någonsin kommer snacka igen. vilket jag verkligen hoppas..
Säger de igen. Nu hör jag inte av mig mer. du får ta kontakt med mig när du känner att du orkar med mig igen. och jag hoppas att så fallet kommer bli.!
Men ni två kom in i mitt liv och gjorde de så mycket bättre och ja bryr mig verkligen om er ! Dej.. så jag hopppas att du förstår att jag inte skulle vilja att en sån här löjlig sak som jag gjort låter de förstöra mellan oss.!

sen en sak till.
Jag vet att du inte behöver mig hjälp de har du aldrig behövt och de kommer du aldrig behöva heller.

De jag gjorde Var dumt jag gick över grensen som vanligt och jag ska försöka se till att de inte händer igen..!!


Sen om du är intresserad att höra min historia om varför jag är sån här och vad de kommer ifrån kan vi ta de en annan gång., kanske alla tre. så ni förstår mig också. SOrry..



RSS 2.0