Min fina tröja!

Sååå fint han skreev:D haah:D Dee bääästa

Kort från gårdagen och innan

 Deen är fiiin" ska läga in stora bilder också på Trjjan den belv fin fin:D:D  Fiddur, oscar, nick, honken, pool, jokk ni var bääst i går:D)

För alla som undrar...

De gick relativt bra i dag.
Min läkare sa att om allt ser ut som de gör nu så borde vi kunna ta bort ställningen om en månad. Så nu har dem bokat ett datum innom en månad men de är inte säkert att vi får ta bortr den då.
Så planeringen följer.
*OM en månad
*röntgen östra
*till läkaren och titta på benet
*bestämma om de blir en månad till
*eller operation samma dag
* gips eller hemgång-....

Efter detta åkte vi och handlade en massa fint:D de va verkligen fin fina grejjer:D hehe.. efter de åkte vi till nästa sjukhus som väntade på mig..
In till njurläkaren och prata med honom..

Inflamationen som jag har i njuren kommer ju som sagt aldrig försvinna. men jag kommer få gå på tester två gånger om året och kissa massa i burkar:S lite jobigt. Dem måste hålla koll så att inte inflamationen blir Värre för de får inte påvärka njurfunktionen.. Typ nått sånt..

Om ni inte fattar vilket jag heller inte gör. så fråga..
Ni får gärna skriva vad ni vill höra om?? skriv vad som hälst alla komentarer uppskattas och tas hand om!!


 här är et litet kort på benet de är inte så jätte mysigt hehe:)

I morgon!

I mon är en jävligt tuff dag för mig. både salgrenska och östra på en dag och jävligt mycket innfo.. De är inte säkert allt blir possetivt sjukdommen i njuren kommer alltid finnas där men den kommer ja inte skada mig av nu.. Men därimot benet..
I mon kanske jag verkligen behöver stöd från er..!.. ne behöver inte ringa och tycka synd om mig. men kasnke fråga hur de gick för går de skit kommer ja vara pisigt ledsen i mon.!! bara så alla vet.

Ni som be


Du vet! du vet du vet!!.....

Berättade de som ja skrev att ja aldrig skulle säga i dag.
Allt blev bara för mycket var tvungen att berätta de för honom.
JAg tänker på dej hela tiden toookunge jag vet verkligen inte vad de betyder men jag vile bara berätta de.
Sötnos även om du inte känner de samma asså de spelaringen roll engetligen. Du är underbar de är du. och ja tycker riktigt mycket om dej. Vad som än händer så kommer ja alltid tycka du är en underbar vän och de är de som är de viktigaste för mig. Den vill jag inte förstöra!

Bäst e du!!!!

JAG och pol!

Efter en match i scand! han e såå snygg hihih

Vad gör man då!..

Ibland vet jag inte rikgit vad jag håller på med egentligen..
Så fort personer kommer nära inpå mig så stöter ja bort dem.
När jag börjar tycka om någon är jag så rädd att jag ska förlora dem så i stället för att ta de lungt stresar jag/vi väg och allt.
bara för att dem ska stanna börja, tycka om mig..
Men de blir ju aldrig så.
Allt blir ju bara en bluff..
JAg vet ju egentligen vad jag vill ha.. och jag vet verkligen att jag är inte dum i huvudet inte alltid i alla fall..
Men varför beter jag mig som ja gör? varför faller jag bara för killar som ja vet att jag aldirg kan få?
Varför intreserar jag mig bara i att göra livet besvärlig för mig själv?
hade de inte varit lättare att hitta en kille i min egna ålder som tycker om mig för den jag är?
som inte leker runt och som faktist kan växa med mig och inte redan gjort allt som jag vill uppleva.??
Jag förstår mig inte påmig själv. Jag skiter alltid i vad alla andra tycker och försöker vara mig själv. men när de kommer till killar så slår de på någon spärr i huvudet på mig..
Varför ska en kille duga för alla andra? Om jag tycker om honom borde de ju räcka inte sant? varför byr mig om vad mina kompisar tycker om den eller den kiles utseende hur gammal han e eller vart han kommer iffrån? visst ska kompisarna komma överens med honom annasrs funkar de ju inte. men om jag tycker om honom borde ju mina kompisar också göra de för min skull?? även om han har anknäpp eller stora fötter eller går fult eller har konstigt utseende? är de verkligen viktigt? måste man bry sig om sånt? Jag orkar inte göra de i alla fall?
JAg har ALDRIG varit sånhär innan så varöfr nu?
De har hänt nått med mig de senaste året och jag är rädd att ja kan Dra tillbaks allt till en och samma händelse..

Man måste våga bli sårad annars kan man inte bli lycklig.! de tror i alla fall ja på..
men när man blviit sårad så många gånger känns de nästan som de är bättre att vara singel och ha massa kompisar runt om kring sig än att förlora en kompis för att man kanske känner nått för honom?
tänk om jag nu gör de och han inte gör de?
Tänk om man går runt och tänker på en kompis hela tiden?
vill höra av sig till honom heeeela tiden men man vet att man inte ska, får får ja hur mycket ja vill. Men
jag e så rädd att han ska tycka att ja blir jobbig så som de alltid blir. Som de blrivit med alla..
Jag var inte sån här förr innan brydde jag mig inte Förlorade jag än stod de tusen på led. Men
de är inte så längre.. Alla jasg lär känna bygger jag en mur runt och jag behöver varända liten individ för att jag ska funka som jag ska.
JAg kommer aldirg våga säga de till dej. förmodligen. för
jag vågar inte förlora dej.
Jag vågar inte chansa..
De är aldeless för stor risk att du försvinner ur mitt liv och de fåår bara inte hända.!!
hur skulle jag klara mig då?
de är just de här varför bygger ja mig själv och mitt liv runt folk? Varöfr ska ja dra i väg alla och varför är de så svårt att stanna!..
Stanna hos mig vi behöver varandra! du är guld värd i mina ögon!!!


Bara...

Ingen skola för mig i morgon då de ska bli skönt men samtidigt missar man ju mera Jätte bra..^^ inte.. prov och muntligredovisning. rätt skönt att slippa de dock.

Lite sjukt de finns en så jävla snygg kille på våran skolaa... tänker inte nämna värken namn eller linje men han e tvääär het... måste snacka med honom hahaha!1... Jennie Linn hjälp mig men på ett bra sätt hahah!:)

HEnkii lagi förlorade i dag med 3-2 de suger.. Henke var jätte arg efter att inte tagit någon straff och visst förstår ja honom delvis. men Du vet vad vi andra tycker. du är grymt duktig annars hade du inte spelat där du är.. du har potential att komma hur långt som hälst. så länge du inte tröttnar eller skadar dej och de kommer du inte göra..!..
Så mycket tid som ni alla lägger i de jävla hallarna omklädningsrummen och på isen borde ni hata de över allt annat. de är konstigt och  jävligt knäppt men de är nått, nått som får er att stanna kvar.. (undra vad...haha

Även om du har dåligt självförtroende efter en match som i dag och känner dej kass. så tror jag inte att du behöver tänka så mycket på de. visst vill man vinna alla matcher och man vill spela bra. men ibland får man nerslag eller missar som gör att de avgör en match..
Ta med dej de possetiva ffrån matchen och se inte allt som ditt fel.. även om deär lätt att göra de i sånna lägen.. Tänk så här i stället..
Ditt lag var inte tillräckligt taggade för att vinna på fulltid hade de gjort vad de skulle eller presterat bättre kanske de inte hade blivit lika ¨efter tre spelade perioder och allt hade inte behövt sluta i dina händer.. Förstår du??
braa:D...
Du är jävligt duktig:D Bara så du vet!.

Puss på min lilla hjjäärte gull Henkiiboojjjjaa!:)


Söndag,söndag,söndag...

Varför ??? Är det alltid samma gamla visa varige söndag ?
Man vaknar, går upp lite halv död på morgonen och äter. Får ångest för kvällen kommer bli jobbig. Antingen är de släkt middagar eller tråkiga hemmakvällar utan något slut.. Datorn står på hela långa dagen och suger verkligen åt mig och säger till mig att de är dax för en hel dag famför ingening??

Inga roliga männiksor som skriver? ingen spännig? inget skvaller? ABSOLUT ingeniting. (ta nu inte åt er ni som har skrivit vilket inte är någon mer seriöst Söndagar är ju verkligen boring för alla. Men alla dagasr för mig är typ de nu för tiden nått har häänt ja e typ depp depp depp....

Är det verkligen så här mitt liv ska se ut nu förtiden??
Jag e så trött på Skiten haha..

Rebecka vill ha spänning i livet, kulsaker, party,jobb och massa saker som håller liver rullande men jag orkar ju inte. Folk orkar inte och så blir man sittande här i soffan..

De börjar ju för fan snart växa mossa under röven på mig.. HELVETTE..  hääälllpppmeee!..

I kväll ska man då hem till moster och hennes sambo och fira honom.. Viist de kommer blir svin mysigt. men man känner bio? eller mys med ett trevligt obijekt hade varit mycket trevligare... Synd bara att folk är väldigt mycket upptagnare än mig och att jag har all tid i världen eftersom jag inte får träna, jobba..

JAg vill bara dra av ställningen och springa, räna sparka boll.. brottas och göra saker som normala människor får lov att göra...!..

På onsdag får jag reda på hur länge jag ska ha kvar ställningen.. Snälla håll tumarna för mig.. Låt de vara possetivt för ja orkar inte med mera bakslag nu jag gör verkligne inte de.!!!..

Haaj ha en underbar kväll och hoppas alla har haft en fin helg..

Nästa helg blir de förlunda match på Lördag men vad händer efter de?? vad händer på Fredag?? va händer på söndag?? någon som vet??

Kraamktaam!!

Sjukt jobbig dag,kväll goo lördag!

Efter som de hände så sjukt mycket i går och ja var så jävla trött när jag äntligen steg innan för dörren kl halv tre i går natt/ denna dagens morgon. Orkade ja bara inte sätta mig vid datorn och skriva utan hoppade sakt ner i sängen och somnade pladask... meeen.. Innan detta hade jag haft mitt livs värsta dag/kväll/natt tror jag.. '

Allt började med att jag åkte till skolan fick vänta på took för länge på bussen. Sedan hade ja inga böcker med mig så fick sita utan att göra nått. väldigt nördvändigt . vid elva åkte jag in til stan för att träffa henke men i stället blev de til katrinelund skolan och träffa sean!.. DEt var dock väldigt väldigt roligt att träffa honom igen var så längesedan nu kulkul tack för de.. Adde satt också där i matsalen och käkade så blev myspys med honom, sean och deras klasskompisar i minuter och sen bar de av in till stan för att träna..  Dock inan detta fick ja slänga i mig en hamburgare och pomes på två fem min för dem jävla sega jvlarna på bg inte vet hur man levererar snabbmat.. myyycket störande..

Tränigen började väl inte speciellt bra den heller.  Tränaren fick känna igenom foten. Och han tyckte att den fortfarande såg bra ut men den har blivit sämre vilket jag verkligen inte gillar...:/...
Jag tränade i en och en halv timme och mina ben skakade när ja gick in för att duscha..

Sen bestämde jag träff med henke och åkte till Borgen för att träffa honom. Efter som han skäms lite över lilla mig gick vi en pormenad som ja uppskattade tog en halvtimme haha...
Väldigt mysigt. tycker om dej hekne dde vet du:).. ÄVen om du alltis ska jävlas med att ja blivit en tjockis...

väl när ja kommit i från stan och sitter på tåget på väg till jobbet i Alingsås dör bara hela kroppen.. DE känndes som ja inte skule orka ens resa på mig och då hade jag sex timars job framför mig JIPPPI... Foten var redan svillen efter träningen och efter promenixen ska vi inte snacka om. Efter JOBBEt ville jag inte ens kolla på den...

Rebecka Nilsson som mitt namn är har ALDRIG aldrig påsståt sig vara smart, men... när jag gick för at gå på toaletten är så trött att jag ine orkar kolla ner på marken kommer med snabb fart och missar ett trapsteg., "faller" med Cp benet rakt ner i marken och trampar snett Visar jag verkligen Motsattsen till smart. JAG E KORKAD....

Fort in i köket och hämtar is för att inte foten ska bli Ballong.. hahha
När jag kom hem var ja så slut att ja trodde jag skulle svimma av.. Foten var sååå stor och gjorde så ont och ush. Så i dag lördag fick ja ha KRYKOR:.. hatar krykor.

Lördag

Vaknade kl halv två av nått jävla sms. sköönt att sova ut..
Gick upp åt frukost och slappa.
sen rigde mitt hjärta (nina)  och ville hänga med oss till horse show och de fick hon självklart:)
Blev en mycket trevligt kväll med mycket gott skratt..
kvällen slutade hemma hos mig med Melodifestivalen nån cider cola och mat:).. inte världens roligaste Lördag men sånna kvällar behövs verkligen.
Smart som min mamma e tyckte hon vi skule springa til spårvagnen för att inte behöva stå och vänta. så när vi kom ut från scand. fick JAG (obesrvera) jag "springa" med krykor typ jätte långt. typ inte alls kul..
Men vi hann med spårisen och kom till bilen där nästa problem upstår inga dubbar på mammas däck och vi kom knappt från stan haha..

Jaja så har min helg sett ut och nu sitter ja här i soffan men en halvsovande nina beved mig. Tror de blir hoppa upp i sängen. och sova.. HAde hoppats på att hHenkkisen skule hört av sig i dag men ikke.. får väl se om de kommer någon gång snart:P..om inte annat lycka till i mon och grattis till segern :D 7-0 HAN E BÄÄÄÄST:):)

Goood natt sov gott drömm söött.!
pussaroch kramar fårn Eran egna sööta byggbeckk!!

Match

Köpt lite kläder i dag.. riktigt fina faktist. Ett fest linne som ja Redan tycker mycket om. Ser dock lite tjock ut i de, men de är ju för ja e lite tjcok också haha..

Sedan bar de av till Alingsås för att kolla på Frölunda-Hv71.. suug att ja inte fick åka dit ville så jävla gärna de.. träffa MAtt.. och ball skrika.. hade varit jävligt roligt:)...
menmen., Kvällen blev jävligt lyckad i alla fall.. tyvärr inget mål av Fiddur. och där av ingen intervju... men därimot blev de två mål För Lill Erik K och Dammh his good!:P

SOM jag sagt hela tiden vist bänka honom om han inte är tilllräckligt bra, men för helvette låt han spela i powerplay för han är ju den bästa skytten Frölunda har..
Varige gång han träffar mål så blir de mål de är fan nästan 100/100.. sen att han inte alltid träffar mål men han tar i alla fall skott i stället för att passa runt och inte ta eget insiativ...

Stor tack för de...

Sen tack till söötnosen Jennie som hängde med mig och tittade trotts att hon knappt tycker de är kul med hockey.. Blev ju inte så mycket av hockeyn dock.. De blev mycket snack och de var väldigt trevligt så taack:) kul att träffa dej igen utanför skolan liksom..

I mon blir de nog inte nått blogg.. skolan, sjukgymnast, jobb och efter de kommer jag vara svin trött
men får se om jag orkar eller inte.:) hehe

Vill också passa på att hälsa till Lillsaara .." Ha e underbar helg gumman och försök att Tänka bort allt jobbit"
Tycker om dej VÄLDIGT, väldigt mycket du är en Underbaar vän..! Kixxkixxx för de haha:)..

Hennnkiiii och comp.. Lycka till på matcherna i helgen och hoppas på vinst:).. DU är så bra hennkk de vet du:)


Alla bloggare ha en underbar helg.. Puss haaaj..


Summering

I dag har skolan varit riktigt bra.. Började med grym lektion och löste soduko:) jätte roligt.. jaag klarade *** stjärningt medans nina klarade * stjärna och anton två.. de va så stolta haha..
Sen hade vi byggteori och egentligen skulle vi ha prov. men eftersom JAG inte hade varit med på lektionen innan och ja inte viste at vi hade prov Blev de inget alls för någon.. Jätte glada var alla:D
Efter de engelska och då hade vi tävling. svin roligt.... Sen håltimme i två timmar eller nått och då blev de massa mys med anton.
Dagen slutade såå bra med naturkunskap och en väldigt massa frågor.. haha fick lära mig varför Kineser har sånna ögon. och varför vi i sverige inte är mörka? och såånt svin roligt hade vi:)

Bra dag kommer inlägg i kväll efter ,matchen...'

pus och heej

gågågågå!!!

HAHA har precis varit ute och gått. Ogud de är så jobbigt att komma i gång va..
Ja behöver verkligen en spark därbak ibland..
De är så jävla jobbigt att komma i gång igen efter så lång tid. mycket lättare att bara sätta sig på rumpan i soffan luta sig tillbaka och äta på chipsen..
Inte tänkte ja på att de skulle vara så svårt att hålla vikten eller hålla händerna i styr från jävla godis..
och den att folk tittar på en som om man vore ett missfoster och ingen tycker man ser bra ut, utan bara väldigt motbjudande gör verkligen inte saken bättre.
haha.. jaja så e de. de är en månad kvar och se kan ja börja igen..
Fan va skönt de ska bli. Jag längtar så tills att få gå ut på en fotbollsplan och rädda bollar från att hoppa in i mål.. Guuuud de ska bli så fruktansvärt roligt.
De är tur att ja har nått att se fram i mot.


Tur att ja har folk hos mig som kan hjälpa mig på gång..
Henke ja kommer behöva dina dissar så ja kan bli lite irriterad och verkligen visa dej att ja ska komma i gång igen. Jag SKA bli lika bra som ja var innan och de är verkligen bara en början. för när ja e lika bra som innan ska ja träna hårdare än ja någonsin gjort och ja ska bli BÄSToch ja tänker inte ge mig för änj a nått de målet.!..

En liten pyttekomentar också om att JA hoppas fiddeputt gör mål i mon:D... och att han blir intervjuad av canal+ för han har ju lovat att han ska säga en rolig sak då...:D let´s see what´s happend!:D

See yaa later ! kisss

Miss uu

JAG VILL TRÄFFA HENKE!!!!


Tack  malie! för fix på bloggen!!....<3

JOel jag och Erik:)


Välkommen till min nya blogg!

Heeej.. Rebecka här..
Jag är en Super glad tjej på 16 år.
Jag är oftast lätt att ha med att göra så länge man gör som ja vill;)..haha
JAg går Ettan på lerums gymnasium och linjen är  självklart Bygg:)
Inriktning: Mur (plattsättning)
Intresse: HOCKEY, FOTboll, Killar, VÄNNER m.m.

JAg älskar att titta på hockey och självklart är de frölunda som gäller.. 
(finns ju inget annat lag eller va säger ni?)

Vänner är nått av de viktigaste som finns. darför är de jävligt viktligt att ta hand om dem.
Lev Dagen som om de vore din sista.. är du på dåligt humör när du vaknar..? somna om.. De är ingen ide att få annat folk att bli på dåligt humör om du själv inte tänker ändra på de.. Så tycker ja i alla fall..

Jag hatar sura människor som bara vill göra livet tråkigt för andra..


RSS 2.0