Bara...

Ingen skola för mig i morgon då de ska bli skönt men samtidigt missar man ju mera Jätte bra..^^ inte.. prov och muntligredovisning. rätt skönt att slippa de dock.

Lite sjukt de finns en så jävla snygg kille på våran skolaa... tänker inte nämna värken namn eller linje men han e tvääär het... måste snacka med honom hahaha!1... Jennie Linn hjälp mig men på ett bra sätt hahah!:)

HEnkii lagi förlorade i dag med 3-2 de suger.. Henke var jätte arg efter att inte tagit någon straff och visst förstår ja honom delvis. men Du vet vad vi andra tycker. du är grymt duktig annars hade du inte spelat där du är.. du har potential att komma hur långt som hälst. så länge du inte tröttnar eller skadar dej och de kommer du inte göra..!..
Så mycket tid som ni alla lägger i de jävla hallarna omklädningsrummen och på isen borde ni hata de över allt annat. de är konstigt och  jävligt knäppt men de är nått, nått som får er att stanna kvar.. (undra vad...haha

Även om du har dåligt självförtroende efter en match som i dag och känner dej kass. så tror jag inte att du behöver tänka så mycket på de. visst vill man vinna alla matcher och man vill spela bra. men ibland får man nerslag eller missar som gör att de avgör en match..
Ta med dej de possetiva ffrån matchen och se inte allt som ditt fel.. även om deär lätt att göra de i sånna lägen.. Tänk så här i stället..
Ditt lag var inte tillräckligt taggade för att vinna på fulltid hade de gjort vad de skulle eller presterat bättre kanske de inte hade blivit lika ¨efter tre spelade perioder och allt hade inte behövt sluta i dina händer.. Förstår du??
braa:D...
Du är jävligt duktig:D Bara så du vet!.

Puss på min lilla hjjäärte gull Henkiiboojjjjaa!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0