Drömprins

Fy vad jag älskar one treee hill.

Kollade på avsnittet i dag och de fick mig verkligen att tänka lite..

Lucas och peyton hade ett förhållande gjorde slut började tycka om varnada igen och sen blev ju lacas i hop med hon lindsy eller va hon nu hete.  Men nu är dem tillsammas igen och peyton är med barn!. asså jag tänker inte kolla nått mera för Dem hör verkligen ihop.!

hehhe de gav mit hop!! på riktigt. JAg behöver inte ge upp. om man verkligen vill nått. behöver du kanke inte jaga .. tjata,eller nått.. tror faktist att allt blir bra till slut.! Jag kommer också få min drömprins tillslut!!! de är ja säker på!

One tree hill is the shit!

sjuk-

feber är de värsta jag vet... asså seriöst. Om man precis har opererat sig och typ har sår på benet och gips så är de väö inte derekt så att man vill ha en jävla sjuk helg också. asså va fan varför har ja aldrig nått flyt??? aja ikväll blire i alla fall bara ligga hemma och typ försöka inte ha ont haha... Krya på mig!!! tacktack!!!

hjälp mig....

Vad händer när sängen inte längre är nått man strävar efter att få gå till? när man inte vill gå och lägga sig för man då vet vad som väntar? på ytan ser jag ut att må bra. jag håller humöret uppe och visst kan ja skratta och le. men när jag går in på mit rum e de som allt bara flyter ur mig. Allt som jag hålit masken för under dagen och alla tårar rusar ner för kinderna. Finns de inget stop på dem? de går timmar och de slutar inte. DE känns verkligen som jag går ensam mot världen ibland. visst jag har mina vänner alla som "finns" där. men när jag verkligen mår skit Finns de bara en person som kommer up i huvudet och en perosn som jag vill ringa. OCH DE FÅR JA INTE.. Inatt klarade jag de inte längre. Jag var tvungen. jag klarar inte av att ligga och bara lipa och de finns inget som får mig glad. ska de vara så? är jag deprimerad? eller bara rädd? trött kanske? de spelar ingen roll i vilket fall gjorde jag fel, dum var jag.och förmodligen får jag stå mitt kast..

Du kunde ha svarat "rebecka du lovade" eller att "allt kommer gå bra" eller vad fan som helst. Men du skrev INGENTING..
fanfan...

Nu har jag gått för långt :(..............................


söndag...

HEm til moster idag och fira henne på 28 års dagen!

egentligen har jag ingen lust till de alls. JAg vil bara sitta framför min dator hela dagen och vänta på attnåt kul ska hända någon rolig ska logga in på msn.. men ne. så blr de ju självklart inte. Måste i alla fall vara hemma till de roliga programet som börjar kl åtta:).
Och Parlamentet kan de komma någon rolig människa och sitta där typ?? jaja..

hopp i duschen!! Kraaaammisar

Någon som vill lämna ett tassavtryck och dela med sig om hur deras  helg varit?:):)
Nyyfikkkeeen är jaa!

Bra dag!

HEjhoop!!:)

Idag är jag mycket glad. Vaknade runt tio. typ som de vore nått vanligt.! Gick ner och chillade lite. Bestämde att vi skule åka till lerum och fixa lite sen sola och sen hem igen för dusch och iordningfix för hockeyn!.
när bussen kom såg ja att de var den skönaste bussshaffören som körde så satt och snackade med honom hela resan:)..

När jag kom til scandinavium var de mycket trevligt att fixa hanas present och såe:) MATCHE vann vi vilket var mycket viktigt för oss..!! blir de boma sig framför tven på måndag igen! och sedan bär det av till scandinavium på onsdag igen!!

NU är becka gald hopppas alla haft en trevlig kväll:D:D hihi

Jobb är underbart när man har underbara jobbkollegor!

Jag bara älskar mitt jobb.. Verkligen allt med de. De spelar ingen roll att jag står i disken och diskar massa. De är faktist kul i alla fall.. Dörrvakterna inklusive mamma och patrick är alltid så sjukt gooa. Bartenderna och servitriserna är alltis omtänksamma och roliga!. dem bryr sig och frågae alltid hur de går med mig!.. Bowling specialesterna där nera är hur goa som helst speciellt peter!!:D Goosiiast!.. Koooockarna MAx. markus och Wille är toook goaoch lagar världens bäästa mat som jag för övrigt får gratis efter som man jobbar! underbart!.. Sen alla gäster är också skit gooa!!. Som agt JAg älskar de., Trotts att jag har svin ont i foten och knappt kan gå. Grät när jag kom hem och innan jag åkte. så Glömmde jag lite av de för alla är så possetiva på jobbet! TACK! 




Lite possetivt för en gång skull!!...


Ps.. Nick  wercinski eller hur han nu stavar vilket jag absolut inte bryr mig om överhuvudtage..kan dra åt helvette jag hatar dej du är Så elak! och du är Korkad!!! Flytta från landet ellernått!!: bajsbajsbajs.. Allt som någonsin hänt mellan oss önskar ja jag kunde gjort ogjort.  JAag har glömmt allt Du och jag känner inte varandra längre. för du är inte samma människa längre.! svinhål!!!! hatar dej!!!...

DE du betydde då finns fortfarande kvar. långt här inne..!...

I natt hade jag verkligen behövt höra din röst, känna dina varma ord i mitt öra.. Höra dej skratta och få mig att skratta. Men ödet har gjort allt bajjs..

En gång var du något jag inte kunde vara utan.
Ja gjorde dej till en person som jag bara var tvungen att ha i mitt liv..
JAg gjorde Dej till något fantasktiskt och vad du än gjorde gick de att förlåta för jag viste att dej kunde jag inte vara utan.
Nu står jag här. Utan dej vid min sida.
I natt hade jag verkligen behövt dej.Den tröstande retande rösten. Den som säger att allt faktist kommer till att bli bra. Att de bara är några dagar kvar.. Hade velat höra orden "finns här för dej". Men de gör du inte.. Får inte prata med dej. får aldrig några kramar längre:(.. får inte höra den rösten. Fy fan va ont de gör..

Så visst jag är inte beroende längre. I går JAg klarade mig. Tilslut fanns de inga tårar kvar och tröttheten blev för stor så jag hamnade i drömmarns värld. De är väl bra? att jag klarade mig själv? Men varför ska ja behöva? Varför kan man inte få göra någon till ens allt? varför kan man inte få ha EN person som vet exakt hur den ska göra? som de tar en sekund för och sen är de klart? som bara säger två ord och sen är man glad? eller som de räcker att höra dens röst så blir de bra sen?? JAg tycker inte de är någonting fel med de. Visst man ska klara sig själv, men jag tror inte på att man ska gå ensam genom livet. och visst du har sagt att du inte vill vara den personen för de förstör. MEN JAg behöver ju dej.. JAg har klarat mig i Fyra månader med En ställning runt benet och du har inte hjälpt mig en ända gång. är inte de bevis Nog? för att jag faktist klarar mig utan de. Att jag inte är beroende utan att de bara är principen att jag vill ha dej nära och kunna ringa dej som gör ont?? Jag vill att de ska bli som förr? att jag inte ska behöva bli bortvald för att så e de bara..:( Ontontont.

DU betydde ju allt för mig? JAg älskade ju dej? eller. du gör jag gör. och de gör ont bara de som gör ont!!!:...
Så ja tänker inte säga förlåt för att jag gjorde dej till den personen. JAg tänker inte säga förlåt för att du var de bästa i mitt liv. Eller för att jag tog in dej i mitt liv fast du sa nej. JAg ångrar i stort sätt ingenting.!! JAg ångrar bara att var så korkad.dum och fick dej att förstå att du var för bra för mig.. JAg ångrar Att jag inte kunnde behålla dej som vän.! för du är min bäsa vän!! och en bästavän ska man inte behöva vara utan inte ens om han har tjej! DE ÄR INTE RÄTTVIST!!!

MEN VA???

MEn halllåå???

FRÖLUNDA VAD HÄNDER??????

Ge er nu FREDRIK BLI FRIIIISK!!!

Du kan inte inte vara med för då är hela laget under isen!1...

På lördag måste du vara med! och laget måste vara på isen inte bara skridskorna!..

Aj.ont,aj!

 De är plågsamt hur ont jag har haft i mitt ben sen i tisdags förra veckan. Sover dåligt, gråter mycket, är trött, är grinig.

Jag ville egentligen bara säga förlåt till alla som råkar ut för de. Ena sekunden visar jag ingenting och andra sekunden har jag svin ont tredje lipar jag och sen är jag glad igen!..

Kan inte vara lätt för er at veta hur ni ska behandla mig eller veta om jag är seriöst. Men benet skulle jag aldrig skämta om. De är rikgit plågsamt nu.! förlåt!

Puss på er allla

Tack till Nina, josse, JENNIE, Henk, alla killar i klassen speciellt minälskaling Anton, egentligen hela Bygg 1 orna:D Med undantag. Ni e underbara:D


Utan er klarar jag mig inte 


ok att skriva av mig? Du vet vem.............

Hur dum får man vara?



De är inte ditt fel att jag är dum i huvudet ,korkad och bara allmänt jävla störd?? Varför ska du då lida för de??
Du är någonting av de bästa i mitt liv och du är hur underbar som helst och ändå känns allt så här?
JAg vill inte förlora dej, jag vill inte bli av med dej, jag vill inte såra dej. Men ändå gör jag de..
JAg ångrar inget.. Det har varit underbart. Och jag tycker du är underbar. Men jag älskar honom:/.....
Förstår att de måste vara svårt för dej att läsa de här eller se de men de bara är så...

ÄVen om du varit i mina tankar hela tiden de senaste veckrna och jag egentligen bara borde skita i Honom och Gå vidare, sattsa på dej och få en Jävligt fin chans.. Så kan jag inte.. Jag kan inte låta bli att tänka på honom.. På att de inte är han jag är med och att jag inte kommer kunna få honom. Förlåt,förlåt,förlåt.. HAde jag kunnat ändra på detta hade jag verkligen gjort de. Men de går inte. för ju mer ja tänker på de desto mer säker blir jag på att jag älskar honom mer än jag älskat någon.. Vi hade inget men han betyyde allt... betyder allt.

JAg vill inte såra dej. JAg vill att du och jag ska kunna umgås kuna vara med varandra som förr:D DU är min bästa vän du är En stor bit av mitt hjärta och en Del av mitt liv.!
HOpas bara de kommer funka för dej med vad som än händer...

JAg älskar dej för den vän du är och de kommer jag alltid göra, ställer upp för dej i vårt och tort, jag kommer finnas vid din sida när du har de svårt och lämnar dej aldrig!!!.. Äkta vänner består och du är en av dem!!!!
VIll inte förstöra de förstå de.!

Ps. Tro inte jag tänker göra nått för han den där andra. De är ett avslutat kapitel som jag bara inte kan lägga mig bakom. JAg måste sluta ,ge upp och se framåt, glömma och gå vidare.. när jag gjort de kanske de finns en möljlighet för oss. men innan de är de bara skit allting:(..
Man kan inte påbörja nått bra innan man Fixat och kommit över allt gamalt.! förlåt för att jag drog dej in i detta..

FÖRLÅT!!!!!!!


9 dagar kvar så underbart!!

 I dag är de nio dagar kvar!! så jävla gott:):) Ska bli så skönt att ta bort benet:D:D hehehe

Sen sitter jag och kollar på Lhc- skellleft.. Asså 6:ete perioden och de är inte slut än vad hände där liksom?? kan inte lägga mig heler för måste se vilka vi ska möta.. Dahmm..!!..

MIN GADD ÄR FÄRDIG MÅLAD:D sååå Gryyym den bleev elller!!!!!

Vill tattooera nuuue!!!


Förlåt mig också!!

Trän,trän,tränaa men visst går de bra!!..

Jag är faktist lite konfundersam över hur bra det går med träning och sakimojs.! Helt sjukt

Fyra hela månader i morgon och ah de känns ju som de var två veckor sedan jasg satte på den. Fast tiden samtigit varit jävligt jobbig så har det ändå gått fort. Men nu är jag sååå tröttt på de.
Tur de finns goa mäniskor som gör vardagen bättre!!

Tack idag för en fin lunch! DE var lika mys som vanligt!!!..
Tycker du är sjukt goo! hoppas du vet de!:)


Nöjjd eller;)

 svenska Redovisnig i dag!!.. fick Vg så rätt nöjd:) fick godkänt på mitt bygg prov med mycket braa:) hahah

HAr riidigt i dag också helt sjukt va jag kommer igång va haha. de va så jävla roligt. Ninans häst så klasrt:). såå fin den var. !

Travade lite när nina sprang nedanför och höll hästen och sen skritade jag runt lite. de gick inte at böja benet på de sättet så var inte så lätt. Men vi gör om detta när ställningen är borta.

Fyra månader närmar sig med stormsteg.. Längsta förhållandet jag har haft;) hahaha. och de ärnog för den inte kan lämna mig.. 

Hopppas så på osss,!

hur kan man vara så kall?

Folk borde våga stå för vad dem säger.!
JAg hastar nätet och allt som ah!.. kan inte folk bara sluta vara så genomblött elaka???

Men guuud!!

Om de är  någon som vill veta så har jag haft VÄrsta dagen på sjukt länge i dag.. när jag vaknade var jag hungrig, törstig och ville inte gå upp.. men jag gjorde de än då för jag var tvungen att göra klart en sak i skolan.. när jag kom ner från sovrummet och kollade mig i spegen var jag helt röd i hela ansiktet nåågon hade bränt sig...^^ hur gick de till liksom??... ahh.. sen fick jag stå och vänta på bussen. inte nog med de så var jag tvungen att ha krykor för foten funkar inte som den ska.. när jag kom till skolan skälde mig lärare på mig.. Fredik cpade söönder och jag blev sviin arg.. Slår du mig en gång till är du dööd;)...

JAg åkte hem när jag var klar med mi fina anka!  kl var typ kvart i elva gott som fan. blider kommer när jag orkar lägga in dem på datorn..
i mon kankse..

btw robin bengtsson är gryym!:)


Bild på mig och fredrik för han är ett moongo!!        !

The worlds greatest!!

Yooou just make Me so happy!!



Ahhh vad gllaad jag blev blev blev bleev:)
HAr inte sovit så gott på hur länge som hälst som jag gjorde i natt!!!...

LÄÄÄNGTAAAR!!!!!!



Viagra??? Killar e mongo

Jaha de var ju kul att veta.....
haha viagra e verkligen populärt alltså..!! de är de ända ja vill skriva i dag ! haha

helgen!

Fredagen började i skolan i några fåfå timmar. Våra fredagar är så fruktansvärt soft. Sen åte jag hem och satte mig framför datorn pluggade lite faktist. De drog av till jobbet så jag var där vid halv fem. SKulle sluta kl elva och hem och sova trodde jag.. men nej. Slutade inte försen 2 och jag helt slut. Kom hem kl tre och Somnade pladdask verkligen. Så såg Fredagen ut..

Lördagen vaknade jag inte försen kl tre och de var skönt. Blev dock väldigt stressigt när jag kom på att bussarna går segt på lördagar och jag skulle vara inne i stan tidigt. Men allt löste sig och man var inne i stan sex efter lite stress:) Träffade fredrik och hans kompisar och satt och snackade lite med dem mysmys.. sen var de match:D den slutade mycket lyckat med 5-3 sköönt. Så var de bara hemgång som var planerat men såå blev de inte.. jag kom til gråbo men där vände bussen och åkte in till stan och där satt jag med mitt halva ben och viste inte alls hur ja skule ta mig hem.. hamnade alltiså inne i stan igen och skulle åka hem men då blev de ett besök till en polare i stället .. riktigt mys var de och när jag skulle åka hem så mötte "pappisen" upp mig i stan haha.. där man träffade på massa idioter men patrick var inte så nykter och de blev mycket gott skratt i alla fall:)

söndagen har ju precis börjat men den kommer bli slapp slapp slapp.. om du kommer hem i tid hör av dej!!! vill tärffa deeejj.. du vet vem..


hoppas era helger varit bra

Pucko idiot jävla dumma korkade Fetskalle

Ahhhh vad e de för fel??
seriööst?
ahh jag hatar de här så jävla mycket...
Ta bort den dumma känslan sliuta tänka på honom sluta fundera, spekulera och tro...
HAn vill inte ha dej.
Han kommer altidg vilja ha dej och han har aldrig velat ha dej heller.
Fatta de någon jävla gång..
Jag e så trött va...
Varför tro att han ska komma??? han tycker bara du är jobbig. han tycker bara att du skriver för mycket . och han skäms över dej..
VARFÖR känna så för honom då??

varför e du så underbar? varför e du så sööt? varför e du så speciell? varför får du mig att tänka på saker som ja inte ska göra????

AHHHHH   VAARFÖÖÖÖR ska ja hela tiden börja få för mig saker som ja vet aldrig kommer kunna bli så..:(:(
Dumma korkade jag::(

GOD NATT!!!

Taborttaborttabort.. VIlll inte förlora dej som vänn lilla gubbeen!.. föörlåt mig för ja e heeelt puckad idiotjävla dummt korkat fetskallig.!...

RSS 2.0