Väldigt mycket bättre.

 Hej !

Jag har haft så himla mycket att tänka på den sista tiden så har faktist inte haft tid att skriva här. !

Som ni kanske läst så blev min hund rätt sjuk, min mamma mådde piss och själv mådde jag inte speciellt bra..
Om ni vill veta så kommer de här.!

Hunden mår Mycket bättre nu oftast i alla fall och i dag var vi ute och åkte bil och Gick en promenad.! underbart var de.
De känns verkligen såmycket bättre i hela kroppen på mig när hon inte bara ligger i soffan hela tiden. och specielt nu när ja kommer kunna gå ut mer med henne. Har faktist saknat de. (men mamma om du läser de här så Tjata inte haha)

Mamma däär i mot mår väl kanske inte så himla bra. Nu är de ju bestämt Patrick ska flytta och kanske måste vi också flytta på grund att Fjantiga saker.. De spelar väl egentligen ingen roll vart man bor så länge man har Sin famlij men hade ju varit skönt att bo nära bussarna i alla fall så man slapp gå så långt. ( jaa jag är sjukt lat!) Hon verkar må lite bättre nu i alla fall känns de som! Vi finns här :) hehe

JAg til sist då!
JAg mår faktist också sjukt mycket bätttre Nu.! i skolan har jag fått en nytändning och Trotts att de kankse blir lite skobb i bland för att man verkligen inte orkar eller har bättre saker i huvudet så är ja i alla fall där och på nästan alla lektioner..! Skolan är rätt rolig ändå.. JAg tänker inte på Mit förflutna eller på Tråkiga saker som hänt utan fokuserar på min framtid och vad som gör mig glad.! Hockyn är inte den källan längre, men därimot har väl kanske skolan blivit de i alla fal just nu.. får väl se hur länge de blir så:)

Bevisen på de är att jag stod och Sjöng på en Pall i skolan i dag. Blev  dock bara ifk låtar för kan inte hålla stäman i några andra låtar men de spelade ingen roll! Fint var de i alla fall. haha ( naaat)

Så Allting gott livet gott!
kramiiisssoor Beccs foo Sure!!!



NAAAALLAAA BLI FRISK! :'(:'(:'(:'(

Min älskling!!

Helt seriöst
Jag klarar inte av att förlor dej De går inte.!
Du är De som är bäst och du mår inte bra nu kanske men vi måste göra nått för du måste bli bra..

OM du måste opereras igen och vi inte har råd att göra de vet jag inte vad ja gör.. Vi kan inte ta bort dej för du är min bästa vän!. Jag förlorade nicklas i år. Ja förlorade Hockeyn, jag förlorade Nick, JAg opererade mig och Mamma och patrick "skiljs" JAg klarar inte av att Du försvinner också DE GÅR INTE!!!   NAALA STANNA HOS MIG!!! '

Alla som bryr sej om mig typ Håll tummarna och Be för att naala ska bli bra!!!!

Älskar dej naala! Och Den personen som jag Verkligen hade behövt i år bara stack. Skafade sig ett nytt liv  som han inte ville ha mig i. Men de är inte rättvist. Nu tänker jag inte ha honom i mitt liv eftersom allt bara blir bajs. Men jasg hade verkligen behövt Den Killen som jag kännde för ett årsedan! :(:(
 Detta året har börkjat pissigt dåligt och jag Orkar inte Detta om inte hon finns hos mig.!!


Så nalla! Du vågar inte lämna mig du vågar inte bli sämre du vågar inte.!! Bli bara frisk. Ta de lungt och vila för du ne du fååår inte gå i från mig!...



Marly och ja!

  

Marly och Ja!




Filmen var riktigt bra altså!. 
därimot var den jävligt sorlig i slutet .
så ni som inte vill sitta och gråta inte vill gråta in poblic
är de inte rikgit en film ni ska se på bio..
för har man känslor så lipar man absolut!::):) 
Men annars rekomenderar jag den.!
Hunden är helt underbar
paret är också helt underbara



Gottgottgott hoppa de blir en trevlig Stund med en rolig människa!


Älskar dej!

Min dag har inte varit så bra. Spederat nästan halva dan på att gråta med mamma.!.. Ushh hon mår inte alls bra. och De är så svårt ja kan ingenting. Ja vet inte vad ja ska säga för att trösta? eller vad ja ska göra för att få henne glad!.  de är alltid hennes jobb att göra mig glad och få mig sluta gråta när ja har ont. Har aldrig behövt trösta henne innan. Får sån ångest påmig själv.. lågi sängen ett långt tag och bara kramades! i soffan en stund och grät på varandra!

Nu ska ja i alla fall försöka vara en lydig unge och inte bråka en massa. Hoppas verkligen allt löser sig verkligen.!

Du är bääst mamma och jag älskar dej Så mycket.!
Vet inte vad ja hade gjort om du försvann ur mitt liv!!
Du kommer vara bäst i mitt liv och du kommer vara min Favvoo För allltid!!
Och att du säger att du inte alltid räckt til Är bulshit!! du har alltid funnits där och vi älskar dej!
Vi hade inte klarat oss utan dej! Du är bäst vi älskar dej över allt på hela jorden! och de kommer jag alltid göra. även om ja är dålig på att visa de ibland! Vi löser de här tillsammans! Vad som än händer kan vi gå igenom de När vi har varandra!!!! TIllsammasn är vi oslagbara!!

Kisskisskiss!Älskade mamma!!


Förlåt var allt som behövdes.

Att ett förlåt kan göra så mycket.!

Ibland förstår inte männsikor de. men så är de faktist. Nu kan ja faktist lägga allt bakom mig och bara Gå vidare. nu har jag fått ett förlåt för allt och bara a ja vet inte.

De betyder inte att ja förlåter dej. de betyder inte att jag förstår allt som du gjort. för de gör jag inte. Men Du sa de ändå. Allt som du sagt,gjort och inte gjort. De var bara så jävla skönt att höra de..
Du och jag kan ju verkligen inte ha varnadra i våra liv. Vi tar fram de sämsta fårn varandra och de är bara skit. Men nu är jag glad.

ja önskar dej all lycka verkligen och hoppas Att Ni håller livet ut! att din hockey går hur bra som hälst och att du får en underbart liv!..
JAg lovar att inte störa dej någonting mera nue! Förlåt för allt!

Teden avgör!

HEj! jag har tatt en paus i mitt skrivande tills jag kommer på nått bra men de kommer väl igen när ja har nått intressant att skriva om..!!!



Btw. Frölunda kommer igen nästa år- och för dem som tyckte som ja att faktist HV va de bättre laget och vi inte hade någon chans. ni vet de också.!

Förlåt at säga de men Hejja hv i kväl!!! jälva kalrsta bo ska fan inte vinna! HATA Färgestad skitbo!:):)


Och för dej teden är de tvång att göra mål! hopppas Kraven håller!!


RSS 2.0